Konya'da ücretsiz kurban kesimi ve teslimatı yapılacak! İşte detaylar

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşın kurbanlık arayışı devam ediyor. Konya'da ücretsiz kurban kesimi ve teslimatı yapacağını duyuran besici büyük takdir topladı. İşte bu kampanyanın detayları...

Milyonlarca Müslümanın dört gözle beklediği Kurban Bayramı'na 1 aydan daha az bir zaman kaldı. Vatandaş bu sene kurbanlık fiyatlarını daha çok araştırdı. Önceki yıllara göre küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatlarına zam geldiği için bu şekilde bir yöntem izlendi.

KURBAN BAYRAMI'NA ÖZEL KAMPANYA YAPTI

Konya'da bir besici ise bayrama kısa süre kala büyük bir kampanyaya imza attı. Selçuklu İlçesine bağlı Tatköy Mahallesinde hizmet veren Yegül Besicilik ücretsiz kurban kesimi ve paketleme hizmetiyle dikkatleri üzerine çekti. Yetiştirdiği kaliteli hayvanlarla ön plana çıkan Yegül Besicilik'te dana, düve, kuzu, koyun ve keçi satışı devam ediyor. Fiyatlar ise piyasa şartlarına göre gayet uygun.

MÜŞTERİLER BU UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Yegül Besicilik Sahibi Abdullah Yegül, kurbanlık alacak müşterilere özel bir hizmet sunacaklarını dile getirdi.

Kurbanı ücretsiz olarak kesip, etleri paylara ayırarak özenle paketleyip, müşterilerin kapısına kadar teslim edeceklerini söyleyen Yegül, "Bu özel hizmet, müşteriler arasında büyük memnuniyet oluşturuyor ve Yegül Besicilik'i tercih etmelerinde etkili oluyor" ifadelerini kullandı. Kurbanlık fiyatları ve kampanyayla ilgili 0 532 648 11 95 telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri