Konya'da uçağa benzeyen klimalı dev traktör satışa çıktı! İkinci el fiyatı tam 3,5 milyon lira

Konya'nın Altınekin ilçesinde bir çiftçi traktörünü satışa çıkardı. 2023 model New Holland markalı traktör için 3 milyon 640 bin TL istendi.

Traktörün full paket olduğu belirtildi. Traktör kullanımının en fazla olduğu iller arasında tarımsal üretimin başkenti Konya da yer alıyor. Konya'da üst model traktör alan üreticiler kadar, traktörünü satışa çıkaranlar da oluyor. En son Altınekin'de bir çiftçi traktörünü ilanla satışa çıkardı.

Satıcı, New Holland markalı, TS.140 model traktör için 3 milyon 640 bin TL istedi. Tarla tipi traktörün 2023 model olduğu belirtildi. İlanda ayrıca şu bilgiler yer aldı: “Kabin: klimalı. Vites: kademesiz. Motor gücü: 140. Çekiş tipi: 4*4. Silindir sayısı: 4. Çalışma saati: 90. Ön yükleyici kepçe: yok. Ön lastik: Yüzde 100. Arka lastik: Yüzde 100. Durumu: İkinci el. Kimden: Sahibinden.”

TRAKTÖRÜN KOLTUĞU ISITMALI

Traktör satıcısı ayrıca şu bilgileri de ilana ekledi: “Traktörüm en ful olanıdır. Koltuk ısıtma, uydu alt yapısı vardır. Ön aks süspansiyon, arka kabin süspansiyon.

Yeni kasa, CVT sorunsuz şanzıman. Mıchelin lastik BluePower full + full. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Takas fiyatı farklıdır.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri