Konya’da tenise ilgi artıyor

Konya’da tenis branşı artık gözde spor dallarından birisi oldu.
Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Tevfik Buğdaycı son yıllarda yapılan yatırımlarla artık Konya’da herkesin bu sporu yapmaya başladığını söyledi. Tenis branşının geçmişte ifade edildiği gibi zengin sporu olmadığını kaydeden Başkan Buğdaycı” Konya’da geçmiş yıllarda bu sporla uğraşan çok fazla kimse yoktu. Ancak son yıllarda yaptığımız yatırımlarla birlikte tenis branşı Konya’da adından söz ettirmeye başladı. Şu anda Atatürk Stadyumu içerisinde bulunan tenis kortları bize artık yetmiyor. Herkes bu sporu yapmaya başladı. Kulüp olarak hedefimiz Konya’da tenis branşını ilk sıralara yerleştirmek. Bunun içinde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Göreve geldiklerinden itibaren Kulübün bulunduğu yerde bazı yenilikler yaptıklarını ifade eden Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Tevfik Buğdaycı” Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul ile birlikte göreve başladık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yönetimimizle birlikte kulübün bulunduğu yerde bazı değişikler yaptık. Bunlardan en önemlisi kulüp içerisinde bulunan tuvaletler, çocuk oyun alanları, elektrik tesisatı, mutfak bölümü ve soğuk hava deposu yaptık. Kulübümüzün bulunduğu yeri çok daha nezih bir ortama çevirdik. Bunlar yeterlimi hayır değil. Yönetimimizle birlikte bir kaç projemiz daha var. O projelerimizi de önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz” dedi.

Kulüp olarak hedeflerinin 1.ligde mücadele etmek olduğunu kaydeden Başkan Buğdaycı” Kulübümüz şu anda 2.ligde mücadele ediyor. Ancak bu bize yeterli değil. Bizim hedefimiz hem erkeklerde hemde bayanlarda 1.ligde mücadele etmek. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Takımımız hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bizi burada çok zor maçlar bekliyor. Ancak biz iyi bir şekilde hazırlanıp bu müsabakaları oynayacağız ve Konya’yı 1.ligde temsil edebilmek için bu maçları kazanacağız” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri