Konya'da Suriyeliler dükkanı paylaşamadı! Kavgada kan döküldü

Aykent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki ayakkabı imalathanesinde çalışan Suriyeliler arasında alacak meselesinden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Aykent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki ayakkabı imalathanesinde çalışan Suriyeliler arasında alacak meselesinden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan 7 kişi ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Merhaba Gazetesi, 7 kişinin yaralandığı bu olayın ayrıntılarına ulaştı. Akraba olan Suriyeliler arasında 15 gündür tartışmanın olduğu, bu tartışmanın en sonunda kavgaya dönüştüğü öğrenildi.

5-6 yıldır Aykent Ayakkabıcılar Sitesi'nde ayakkabı üreten Suriyeli ailenin ürettikleri ayakkabıları da Gaziantep'e gönderdiği, orada satış yaptıkları gelen bilgiler arasında yer aldı. Amca çocukları arasında çıkan kavganın nedeni de “dükkan anlaşmazlığı” oldu. Zemin katta çalışan Suriyelinin, bir üst kattaki akrabasına 'Sen buradan çık, imalat yapacağız' demesi üzerine diğer Suriyeli ise “Dükkan yok nereye çıkacağım” dedi. Alevlenen tartışma, bir anda kavgaya döndü. Suriyelilerden biri boğazından bıçak darbesi aldı. Boğazından yaralanan kişi için ilk etapta “Öldü” bilgisi gelirken, o kişinin hayata döndürüldüğü de öğrenildi. Dükkanın o olaydan sonra kapatıldığı, güvenlik kilidi vurulduğu görüldü.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri