Konya'da sema gösteri bileti sadece 500 TL!

İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi, hafta içi her gün saat 21.00'de sema programı organize ediyor. Şehre gelen yerli ve yabancı birçok turist, sema gösterilerine yoğun ilgi gösteriyor. Biletler ise 500 TL'den satışa sunuluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İnsan ve İrfan Vakfı işbirliğiyle hizmet veren İrfan Medeniyeti Araştırma Merkezi (İRFA) kurulduğu günden bu yana önemli programlara imza atıyor.

Geleneksel Türk İslam sanatına uygun şekilde bir külliye olarak inşa edilen İRFA'da gösterilerin yanı sıra, eğitimler de veriliyor. Atölyelerin yer aldığı İRFA, kendisini 'topluma faydalı bireyler yetiştiren bir kuruluş' olarak tanımlıyor. İRFA'da en dikkat çeken etkinlik ise sema gösterileri oluyor.

KARTLI İŞLEM YOK BİLET PARASI NAKİT VERİLİYOR

Mevlânâ Müzesi karşısında, Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde bulunan İRFA, yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası oldu. Konya'ya gelen turistler, İRFA'ya uğramadan şehirden ayrılmıyor. İRFA'da hafta içi her gün saat 21.00'de sema gösterileri düzenleniyor. Bu programlara yoğun ilgi gösteriliyor. Sema programlarını izlemek isteyenler, programın gerçekleştirileceği alana bilet alarak giriyor. Kişi başı bilet fiyatı ise 500 TL. Ayrıca İRFA'da kart da geçmiyor. Bilet, nakit parayla alınıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri