Konya'da sanayi bmlgesine sağlık ocağı talebi

Konya İl Genel Meclisi Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, sanayi bölgelerinde iş kazalarındaki ölümlere dikkat çekerek, Büsan Sanayi ile Organize Sanayi bölgelerinin arasına bir sa
Konya İl Genel Meclisi Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, sanayi bölgelerinde iş kazalarındaki ölümlere dikkat çekerek, Büsan Sanayi ile Organize Sanayi bölgelerinin arasına bir sağlık ocağı yapılması önerisinde bulundu.
Küçükbakırcı, komisyon üyeleri Cannur Doğan, Yaşar Özbakır ve Hasan Direkçi ile birlikte İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili Büsan Sanayi Yönetim Kurulu ile İl Sağlık Müdürlüğü'ne başvuruda bulunduklarını, İl Genel Meclisi Sanayi ve Ticaret Komisyonu olarak da konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri olan, otomotiv yan sanayinde, tarım sanayinde, gıda sanayinde ve tekstil sektöründe önde gelen Konya'da, son bir yıl içerisinde sadece Büsan Sanayi'nde 5 tane ölümcül iş kazası olduğunu hatırlatan Küçükbakırcı, “Büsan Sanayi'nde 27 bin 200 kişi, büyük fabrikaların bulunduğu 2. ve 3. Organize Sanayi bölgelerinde 22 bin 500 kişi çalışmaktadır. İstanbul, Dilovası, Gebze, Şekerpınar, Kartal gibi yerlerde sağlık ocakları ve ambulanslar bulunmaktadır. Bu konunun takipçisi olacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri