Konya'da rektörlük yapan isim AK Parti'den belediye başkanı adayı oldu

Selçuk Üniversitesi eski Rektörü ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Okudan, AK Parti'nin Manavgat Belediye Başkanı adayı oldu.

2003-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Süleyman Okudan, sosyal medya hesabından belediye başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı.. Rektörlük görevinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Okudan, AK Parti'den Manavgat Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

MANAVGAT’IN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİSİ

Manavgat’ın sevilen isimlerinden Prof. Dr. Süleyman Okudan, boş zamanlarında sık sık memleketi Manavgat’a giderek, vatandaşları ve esnafı ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyor. Prof. Dr. Okudan, memleketinden gelen vatandaşların göz muayenesini ise ücretsiz yapıyor. Manavgat’tan Konya’ya sağlık muayenesi için gelen tüm Manavgatlılara yardımcı olan Süleyman Okudan, ilçede yediden yetmişe herkesin saygısını ve sevgisini kazandı.

PROF. DR. SÜLEYMAN OKUDAN KİMDİR ?

Süleyman Okudan Türk hekim, akademisyen, Selçuk Üniversitesi eski rektörü. İlk ve orta öğretimini Manavgat'ta tamamladı. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 13 Kasım 2003 tarihinden 6 Aralık 2011 tarihine kadar Selçuk Üniversitesi rektörlüğü görevinde bulunmuştur. Prof. Dr. Süleyman Okudan, 2008 yılında düzenlenen Okyanus Operasyonunda ise 5,5 ay cezaevinde yatmıştır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri