Konya'da otomobil sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat

Nissan'ın Türkiye’de en çok satan modeli olan Qashqai, 2024 yılı için estetik koltuğuna oturdu! Qashqai, bu kez estetik koltuğundan farklı bir kimlik ile çıktı.

Makyajlanarak inceltilen far takımlarının yanı sıra geniş ızgara tasarımıyla görsel bir şölen olarak hazırlanan Qashqai'yi, farklı özellikleriyle çokça tercih sebebi olacak. 2024 Qashqai’nin özellikleriyle ilgili Nissan Çelik Satış Müdürü Ali Atar konuştu. Atar, 25 Haziran’da lansmanı yapılan yeni Qashqai’yi daha yakından tanımak isteyenleri Nissan Çelik showroomuna davet etti.

BİRÇOK ÖZELLİĞİYLE DEĞİŞTİ

E-Power ve benzinli olarak satışa sunulan 2024 Nissan Qashqai, kardeşlerinden farklı özelliklere sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Stop lambaları ve ızgaralarının görünümünün değişmesiyle birlikte farklı bir tarz oluşturulan Qashqai’deki diğer özellikleri Nissan Çelik Satış Müdürü Ali Atar anlattı. Atar, “İç ve dış kısmındaki değişikliklerle merak konusu olan Qashqai’de daha fazla farklılığı birarada görebilmek mümkün. Yeni kasamızda jantlardaki değişimin yanı sıra platinium premium modellerin sinyallerine kayar led eklendi; tecna modeli çıkarılarak platinium, Ndesign paketi eklendi.” diye konuştu.

GSR’YE UYGUN!

31 Ağustos'ta yönetmeliğe alınacak olan ve Avrupa Birliği'nin ‘Genel Güvenlik Yönetmeliği’ (GSR) kapsamındaki GSR tesciline de sahip bir araç olarak sunulan Qashqai, bu yönüyle de vatandaşlar tarafından tercih sebebi olacak. Yeni Qashqai’deki ücretlendirme hakkında da bilgi veren Atar, “Ek paket olarak 2 farklı seçeneğin daha eklendiği yeni kasa, lansmana özel 1 milyon 799 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Nissan Çelik bayimizde yerini alan 2024 Qashqai’nin çok daha fazla özelliği keşfetmek için meraklısı olan tüm misafirlerimizi showroomumuza bekliyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri