Konya'da nostaljik Murat 131 satışa çıkarıldı! Fiyatını duyanlar şok geçiriyor

Konya'da Tofaş marka, Murat 131 model bir araç satışa çıktı. Aracın fiyatı duyanları şoke etti. 46 yaşındaki araba için sahibi 1 milyon 290 bin TL istedi. 43 bin kilometrede olan aracın müze klasmanında olduğu da özellikle ifade edildi.

Konya'da her gün yüzlerce araç alınıp, satılıyor. Bu araçların bir kısmı piyasada adı çok konuşulanlardan olurken, bazıları da müze klasmanında yer alıyor. Bu klasmandaki araçlar genellikle daha pahalı oluyor.

Orijinal parçaları üzerinde bulunan, kilometresi düşük olan araçlar özellikle hayranları tarafından çok daha büyük ilgi görüyor.

Konya'da bir dönemin efsanesi olan, ilk çıktığı dönemlerde de Türk filmlerinde zenginlerin kullandığı araç olarak bilinen ama eskisi gibi trafikte görülmeyen Murat 131 model araç satışa çıktı. İçi deri kaplama olan aracın temizliği dikkatlerden kaçmadı.

MÜZE KLASMANINDA BİR ARAÇ

1978 model Murat 131 için sahibi tarafından 1 milyon 290 bin TL istendi. 43 bin kilometrede olan aracın sarı rengi ise görenleri kendine hayran bıraktı. Benzinli arabanın fabrika boyalı olduğu belirtildi. Aracın üzerinde fabrika plakalarının bulunduğu da ilana yazıldı. Murat 131'in müze klasmanında bir araç olduğunun da altı çizildi. Aracın kaynak, boya, macun ve ekleme içermediği kaydedildi.

FELEĞİN ÇEMBERİNDEN GEÇENLERLE MUKAYESE YAPILMAZ

Sahibi tarafından ilana ayrıca dikkat çeken şu yazılar da yazıldı: “Feleğin çemberinden geçen arabalarla mukayese yapılamaz. Dedemin, babamın, babaannemin de aynı arabadan vardı diye boş muhabbet için lütfen aramayınız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri