Konya'da meşhur mobilya firmasının 4. şubesi hizmete açıldı

Konya'da sektörde lider olan mobilya firmasının 4. şubesi hizmete girdi.

İnternet satışı ile sektörde öncü olan VİVENSE Mobilya Markası Konya’da 4. Şubesini Mobilyacılar Sitesi’ne açtı.

Türkiye’de binin üzerinde üreticisi, seçilmiş 100 bine yaklaşan ürün sayısı, 108 showroom ve 110 bin metrekarelik operasyon merkezleriyle hizmet veren Vivense Mağazası, 4. Şubesini Konya’da Güçlü Mobilya ile Mobilyacılar Sitesi’ne açtı.

Her geçen gün yeni bir marka ile büyümeye devam eden Güçlü Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Melih Güçlü; “Güçlü Mobilya olarak büyümeye devam ediyoruz. Marka ve kaliteli ürünlerle Konya’yı buluşturmak bizim için önemli. Daha da önemlisi ise açtığımız her yeni mağazamız ile istihdama katkı sağlıyoruz. Biz Konya’ya katma değer kazandırmayı her şeyin üzerinde görüyoruz.” dedi. 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Vivense CEO’su Ahmet Can Balkal ve çok sayıda misafirin katıldığı açılışta konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şunları söyledi: "Türkiye genelinde kalitesi ve marka bilinirliği ile kendinden çokça söz ettiren Vivense Markası’nın yine Konya’da sektöründe eski ve tecrübeli firmalarından olan Güçlü Mobilya ile çıktıkları yolda başarılar diliyorum." 100 bine yakın ürün çeşidiyle Vivense Mağazası Konya Mobilyacılar Sitesi’nde müşterilerini bekliyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri