Konya'da marketlere rakip çıktı! Kavunun tanesini 5 liraya satıyorlar

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kendi ürettiği karpuzların ardından kavunlarını da satışa çıkardı. Kavunun tane fiyatını duyan, şoke oldu. Fakülte, kavunun tanesini 5 liradan satma kararı alırken, fiyat için 'bedava' yorumları yapıldı.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kendi ürettiği karpuzların ardından kavunlarını da satışa çıkardı. Kavunun tane fiyatını duyan, şoke oldu. Fakülte, kavunun tanesini 5 liradan satma kararı alırken, fiyat için 'bedava' yorumları yapıldı. Selçuk Üniversitesi'nin bazı bölümleri, yetiştirdiği ürünleri satıyor. Veteriner Fakültesi'nde üretilen peynir, yoğurt, sucuk satışa çıkarken, Ziraat Fakültesi de boş durmadı.

Ağustos ayının son haftası kendi ürettiği karpuzları satışa çıkaran Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, fakülte önünde şimdi de kavun satışına başladı. Üretimi yapılan kavunlar, traktör römorkuyla fakülte önüne getirildi. Kavunun adet fiyatı ise 5 TL olarak belirlendi. Sosyal medyadaki paylaşımlar üzerine kavunun fiyatını görenler, “Bedavaymış” yorumlarında bulundu. Konya'da bugün en ucuz karpuzun kilo fiyatı ise 5 TL'den başlıyor. Fakültenin saat 16.30'a kadar satış yapacağı da öğrenildi. Kavun satışına en çok akademisyenler ilgi gösterdi. Fiyatın uygun olduğunu duyan, kavun seven akademisyenler fakültenin önüne koşarak, birçok kavun aldı. Fakültenin kavunları, sadece üniversite içi için değil, dışarıdan vatandaşın alımına da açık.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri