Konya'da maçın ardından...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Lig'de sahalarında 2-0 galip geldikleri Denizlispor maçıyla ilgili, ''Haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz'' dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Lig'de sahalarında 2-0 galip geldikleri Denizlispor maçıyla ilgili, ''Haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz'' dedi.
    
Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 33 puanlı iki takımın mücadelesini izlediklerini belirtti.
    
''Haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz'' diye konuşan Tütüneker, şunları söyledi:
    
''Biz gerçekten iyi oynuyoruz. Samsunspor, Boluspor ve Çaykur Rizespor maçlarında da iyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik. Kazandığınız fırsatları gole çeviremiyorsanız orta sıralarda yer alıyorsunuz. Takımım bugün çok iyi mücadele etti. Gol yemeden kazanmak bizim çok önemli. Takımımı kutluyorum.''
    
Tütüneker, takımda her futbolcuya yer vermeye çalıştığını, hak edenin formayı aldığını dile getirdi.
    
     -Denizlispor cephesi-
    
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise 6 puanlık bir maçı kaybettiklerini dile getirdi.
    
Torku Konyaspor'un iç sahadaki düşük performansından faydalanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını vurgulayan Dervent, şunları kaydetti:
    
''Futbolcularım iyi mücadele etti. Yediğimiz goller ve kaçırdığımız gollerde şansızlık vardı. Şans yer değiştirseydi galibiyeti kutlayan taraf biz olmuştuk. Aklımızdan geçirmediğimiz bir yenilgi oldu. Torku Konyaspor'u tebrik ediyorum. Haftaya sahamızda Kayseri Erciyesspor ile önemli bir maçımız var. Bu maçın telafisini haftaya yapmak istiyoruz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri