Konya’da İsrail’e karşı tepkiler sürüyor

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Ubeyde Aktulum, “Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde ibadet eden Filistinlilere alçakça saldıran İsrail’e karşı ses yükseltmek, başta İslam âleminin yöneticileri olmak üzere vicdan sahibi herkesin soruml

Konya’da İsrail’e karşı tepkiler sürüyor. Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları, işgalci İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesine tepki gösterdi.

Konu ile ilgili olarak Rampalı Çarşı karşısı Şelale Park alanında basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasına Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam ilçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İSRAİL, MEŞRU BİR DEVLET DEĞİL BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Ubeyde Aktulum, “Siyonist aklın, ırkçı emperyalistlerin neredeyse alışkanlığı haline gelmiştir. Bugün işgalci İsrail yine Filistin’de zulmüne devam etmektedir. Siyonistler dün geceden bu yana 350 kardeşimizi gözaltına almıştır ve sayısız yaralı kardeşlerimiz vardır. Siyonist İsrail, Gazze’ye ve Filistin halkına yönelik terör saldırılarına devam etmektedir. Hep birlikte tanıklık ediyoruz ki bir İsrail saldırısının yaraları sarılmadan ikinci bir saldırısı geliyor. Siyonist İsrail, işgal ettiği topraklarda var olduğu müddetçe bu coğrafyaya barış gelmeyecektir. Siyonist İsrail’in varlığını tanımak da onunla diplomasi yürütmek de kabul edilemez. Siyonist İsrail, kendi mutlulukları için dünyayı ateşe vermekten kaçınmayan bir zihniyetin eseridir. Bu zihniyetle ne oturup konuşulabilir ne de anlaşma yapılabilir. Kim ne derse desin, İsrail, meşru bir devlet değil bir terör örgütüdür. Kim ne derse desin, İsrail, bu coğrafyanın doğal bir üyesi değil bir işgalcidir. Kim ne derse desin, İsrail’le her türlü ilişki Siyonist teröre destek olmak, akan kana ortak olmaktır” diye konuştu

YETKİLİLERDEN TÜM İLİŞKİLERİ KESMELERİNİ BEKLEMEK HAKKIMIZ

İsrail ile tüm ilişiklerin kesilmesi çağırasında bulunan Aktulum, “Herkes biliyor, herkes şahit ki, telefon diplomasisiyle, lanet okumayla, kınamayla zulüm bitmiyor. İsrail devlet değil terör odağı ve mutlak kötülüktür. İsrail'in yeri devlet nezdinde yapışmış anlaşmalarla taltif edilme yeri değil, onun yeri ancak ve ancak cehennemin dibidir. Ve mücadelemiz son Siyonist bitene kadar devam edecektir. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın da söylediği gibi; İsrail’le barış olmaz onlar güçten, zordan, savaştan anlar, onlara anladığı dilden hitap etmek zorundasınız” diye konuştu.

ANLAŞMALAR ÇÖPE ATILMALI

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Ubeyde Aktulum, şu görüşleri savundu: “Yetkililerden tüm ilişkileri kesmelerini beklemek hakkımız. İsrail’in başkentini tanıma garabetinin yırtılıp atılmasını beklemek hakkımız. İsrail’in devlet olarak varlığını reddetmek beklentimiz ve hakkımız. Buradan hükümet yetkililerine sesleniyoruz. Bu Siyonist İsrail Filistin’deki Müslüman kardeşlerimize zulmediyor. Hükümet yetkililerinden ve tüm Müslüman ülkelerden, onur ve vicdan sahibi tüm ülke yetkililerinden İsrail ile yapılmış anlaşmaları çöpe atmalarını bekliyor ve umuyoruz. Artık beklentimiz şiddetli kınamalar, görkemli tepkiler değil, onurlu ve izzetli bir duruşla icraata geçmenizdir. Bunları yapmaya gücünüz yetmiyorsa Allah için çıkın ve gerekçelerinizi söyleyin. İki milyarı aşkın İslam âlemi sekiz milyonluk İsrail’i tükürse tükürüğünde boğar. Korkmayın, Allah aşkına cesur olun. Siz gereğini yapmazsanız bu milletin içerisinden İsrail’e ve dünyanın tüm zalimlerine haddini bildirecek yiğitler çıkacaktır. Cenabı Allah, zalimleri bizim elimizle cezalandıracaktır”

MUHARREM DURSUN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri