Konya’da herkesin tanıdığı doktor tutuklandı! İhsaniye Mahallesi’nde kliniği vardı

Selçuklu İhsaniye Mahallesi'ndeki özel kliniğinde çoğunluğu bağımlı kişilere para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan haplar için reçete yazan, Psikiyatri Uzmanı Dr. Ferit K. tutuklandı.

Selçuklu İhsaniye Mahallesi'ndeki özel kliniğinde çoğunluğu bağımlı kişilere para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan haplar için reçete yazan, daha önce Konya’da çeşitli hastanelerde görev yapan Psikiyatri Uzmanı Dr. Ferit K. tutuklandı. Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önemli bir çalışmaya imza attı.

KKTC’YE VE GÜRCİSTAN’A KAÇTI

Gelen yoğun şikayet üzerine Psikiyatri Uzmanı Ferit K.’nin İhsaniye Mahallesi’ndeki özel kliniği, sekiz ay önce, Konya Valiliği tarafından mühürlendi. Dr. Ferit K, kliniğinin mühürlenmesinden sonra da boş durmadı. KKTC'ye sonra da Gürcistan'a kaçan Ferit K. e-reçete sistemi üzerinden yine uyuşturucu özelliği taşıyan haplar için reçete yazmaya devam etti. Bu işten ciddi para kazandığı öne sürülen Ferit K’nin yurt dışında da lüks bir yaşam sürdüğü öğrenildi. Ferit K’nin WhatsApp üzerinden kendisine ulaşan kişilere, IBAN numarasını verip istediği para hesabına yattıktan sonra e-reçete sisteminden hap yazıp e-reçete numarasını göndererek ilaçları almasını sağladığı tespit edildi. Gürcistan'da yaklaşık 9 ay kalıp Türkiye'ye dönmek isteyen Ferit K, hakkında açılan soruşturma kapsamında Sarp Sınır Kapısı’nda gözaltına alındı. Ferit K, mahkeme kararıyla tutuklandı.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri