Konya'da herkesin bildiği restoran depremzedelere ücretsiz yemek veriyor

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarasını sarmaya çalışıyor. Konya merkezli bir restoran iki şubesinde depremzedelere ücretsiz yemek veriyor.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarasını sarmaya çalışıyor. Konya merkezli bir restoran iki şubesinde depremzedelere ücretsiz yemek veriyor. 

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden 13,5 milyon vatandaş etkilenirken, bölgede milyonlarca insan enkazların arasında yardıma muhtaç hale geldi. Türkiye'nin çeşitli şehirlerine binlerce depremzedenin göçü devam ediyor.

En çok tercih edilen illerden birisi ise Konya. Son günlerde Konya'ya çok sayıda depremzede aile geldi.

Bazı aileler KYK yurtlarında misafir ediliyor. Bazısı otellerde misafir ediliyor. Uzun süre Konya'da kalmayı düşünenler ise ev arayışında. Konya halkının desteğiyle çok sayıda depremzedeye ev tutuldu. Öte yandan bazı firmaların da çeşitli destekleri sürüyor. Konya merkezli tüm Türkiye'de şubeleri olan restoran da bunlardan bir tanesi.

Ekrem Coşkun Döner'in yüzlerce şubesi var. Ekrem Coşkun Döner'in sahibi Ekrem Coşkun sosyal medyada depremzedelere yemek ikram edeceklerini duyurdu.

Ekrem Coşkun'un paylaşımı şu şekilde: 

Dürüst işletmecileri ve işletmeleri tenzih ediyorum.  Bugün bizzat bir depremzede aileden duyduğum hoş olmayan bir konu nedeniyle geçiş yolunda Konya güzergahını kullanan depremzede vatandaşlarımıza iki şubemizi açtık. Onları misafir etmekten şeref duyarız.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri