Konya'da gurbetçiler kaza yaptı! Asfaltı suçladılar

Konya'da bugün iki gurbetçi kaza yaptı. Trafik kazasında yaralanan olmazken gurbetçilerin suçu asfalta atması ise dikkat çekti.

Avrupa'da yaşayan binlerce gurbetçi yaz tatili için Türkiye'ye geldi. Konya, gurbetçilerin en çok ziyaret ettiği şehirler arasında. Konya'ya en çok gurbetçi ise Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa'dan geliyor. Konya kent merkezinde bugün gurbetçilerin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi.

Hollanda plakalı Mercedes marka araç, Almanya plakalı BMW marka araca arkadan çarptı. Kazadan sonra taraflar kısa süreli tartıştı. Hollandalı ve Almanyalı gurbetçiler zaman zaman iletişim sorunu da yaşadı. Hollandalı gurbetçi gençler kendi aralarında Flemenkçe konuşarak, iletişim kurdu. Kaza yüzünden trafik sekteye uğradı.

Tartışmanın sonucunda ise suçu asfalta attılar. Kaza yapan gurbetçi, "Konya'da asfalt çok kaygan. Almanya'da böyle bir kaza olmazdı. Arabanın lastiği kaygan asfaltta durmadığı için kaza meydana geldi. Araçlarımızda maddi hasar var" ifadelerine yer verdi.

Gurbetçiler, hasarın onarılması konusunda aralarında anlaştıktan sonra yollarına devam ettiler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri