Konya'da göl manzaralı TOKİ projesi yapılıyor

TOKİ projeleri vatandaşın ilgisini çekiyor. Konya'da yapılan göl manzaralı TOKİ projesi dikkat çekiyor.

Türkiye genelinde çok sayıda TOKİ projesi hayata geçiriliyor. Vatandaşın TOKİ projelerine olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Uygun ödeme koşulları nedeniyle TOKİ projeleri ilgi çekiyor.

Konya merkez ve ilçelerinde binlerce konutluk TOKİ projeleri hayata geçirilecek. Bunlardan bir tanesi de Konya Beyşehir'de yer alıyor. 

Beyşehir Merkez Hacıakif mahallesindeki  413 konutluk TOKİ projesinin özelliği dikkat çekiyor. Söz konusu proje Beyşehir Gölü manzarasına sahip. Konya Beyşehir Gölü, Türkiye'nin en büyük göllerinden bir tanesi.

Projeye ilişkin AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

Beyşehir Merkez Hacıakif Mahallemizde 413 konuttan oluşan ve emekliler TOKİ olarak adlandırılan konutların ihale süreçleri tamamlanarak imal ve yapım aşaması başlamıştır. Sürecin başından bugüne kadar göstermiş oldukları ilgi alâka ve destekten dolayı Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanımız Sn. Murat KURUM, Bölge Milletvekilimiz Sn.Gülay SAMANCI, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sn. Mustafa AKIŞ, ve Konya Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Beyşehirimize ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri