Konya'da eğitime destek sürüyor

Konyada Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde hayırsever Fahrettin Belgin tarafından Cihanbeyli ilçesine yaptırılacak Anadolu Lisesinin protokolü törenle imzalandı.
Konya’da Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde hayırsever Fahrettin Belgin tarafından Cihanbeyli ilçesine yaptırılacak Anadolu Lisesi’nin protokolü törenle imzalandı.
Konya Valiliği'nde gerçekleşen imza törenine Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal ve hayırsever Fahrettin Belgin katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Aydın Nezih Doğan, eğitime destek kampanyasının başarıyla devam ettiğini belirterek, “Bu kampanyanın başarılı olmasında en büyük pay hayırsever vatandaşlarımızın katkı vermesidir. Hayırsever olabilmek için illa varlıklı olmak gerekmiyor. Zengin olmayan vatandaşlarımızın da bu kampanyaya katkısı yadsınamaz. Fahrettin Belgin, Cihanbeyli’nin yetiştirdiği önemli isimlerden. Daha önce de anne ve babası için yaptırdığı okullarla eğitime büyük destek vermişti. Bugün protokolü imzalanan Anadolu Lisesi’ni de Güven Belgin adına yaptırarak kampanyamıza büyük bir katkı vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Cihanbeyli ilçesine yaptırılacak Cihanbeyli Güven Belgin Anadolu Lisesi’nin protokolü taraflar tarafından imzalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri