Konya’da duatlon heyecanı yaşandı

Türkiye Triatlon Federasyonu 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan Duatlon Türkiye Şampiyonası hafta sonu Konya'da yapıldı.

Çeşitli illerden 60 sporcunun katılacağı yarışlarda sporcular Yıldızlar, Gençler, Elit, 20+Erkek, 30+Erkek, 40+Erkek ve 50+Erkek kategorilerinde yarıştılar. Triatlon branşının yan dallarından birisi olan duatlon yarışları koşu bisiklet ve koşu olarak Stadyum çevresi, Anıt, Konya Lisesi ve SGK civarında kurulacak parkurlarda gerçekleşti. Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş, Konya triatlon branşının tanıtımı ve gelişimi açısından böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade etti. Güneş, “ bu tarz organizasyonları düzenleyerek bu branşa ilgiyi arttırmak ve kulüp sayılarını da bu oranda arttırmak istiyoruz. Konya’da da bu branşa olan ilginin artması için burada da böyle bir organizasyon düzenledik. Bildiğiniz gibi yönetim kurulu üyelerimin 3 tanesi Konyalı. Recep Çınar, Mehmet Günbaş ve Nihat Çelikkolu yönetimde bulunuyor ve Disiplin Kurulu Başkanımız Hüseyin Avni Uluer de Konyalı. Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın memleketi de Konya. Bu vesile ile Konya’da olmaktan mutluluk duyduk. Duatlon adına güzel bir organizasyon oldu” diye konuştu. Duatlonda yapılan yarışlar sonucunda dereceye giren isimler şu şekilde: Yıldız Erkekler: Oğuz Başarkanoğlu (Balıkesir Gençlikspor), Hakan Arslan(Gelibolu Yıldızspor), Doğukan Ayas(Balıkesir Gençlikspor). Yıldız Bayanlar: İrem Ceren Aka, (Gelibolu Yıldızspor), Cansu Karabıyık(Turuva Denizsporları), Ayşa Küçükakça (Turuva Denizsporları). Genç Erkekler: Kutluhan Konuk(Balıkesir Belediyespor), Ahmet Can Kalyoncu(Sakarya Telekomspor), Tolga Makaraç(Altay). Genç Bayanlar: İlkay Polat (Antalya Tiratlon).Elit Erkekler: Zülfü Karabulut (Atlantik Eğitim Kurumları), Cansın Memiş (Ferdi), Doğan Büyüksezer(Gelibolu Yıldız). Elit Bayanlar:

Ceren Orhanlı, (Balıkesir Belediyespor), Merve Ceylan(Atlantik Eğitim Kurumları) 20+Erkekler: İsmet Can Beller (ferdi), Hasan Hüseyin Akırşan(ferdi), Ömer Faruk Meydan(ferdi) 30+Erkekler: Bo Sporso Thygesen (Alanya Doğasporları), Nuri Tunç, (Karabük Gençlikspor), Fuğgan Arık(Hiraspor), 40+Erkekler: Gürcan Atılmaz (Balıkesir Gençlikspor), Kıvanç Galip Över (Ferdi). 50+Erkekler: Martin Bernarth (Alanya Doğasporları), Alpaslan Bayıroğlu(ferdi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri