Konya'da dev su fabrikasının yapımı tamamlandı! Makineler kuruluyor

Konya'nın markası olan Beysu'nun yeni fabrikasının inşaatı tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beysu sularının Türkiye'nin en modern ve hijyenik tesislerinde üretilmeye başlanacağını ifade etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taş Bina'da düzenlediği basın toplantısıyla 'su tasarrufu' konusunda Konyalılara çağrıda bulundu. Altay, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Altay, Beyşehir'de inşa edilen Beysu'nun yeni fabrikasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu da cevapladı.

Altay, çok ciddi bir yatırıma imza attıklarını dile getirdi. Yeni fabrikada makine kurulum aşamasına geçildiğini ifade eden Başkan Altay, inşaat sürecinin de tamamlandığını kaydetti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Birkaç ay içinde yeni tesisimiz tamamlanacak. Marka çalışması da yapıyor arkadaşlarımız. İsim aynı olacak ama yeni bir yüzle Beysu'nun kapasitesini artırmış bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.”

180 MİLYON LİRAYA MAL OLACAĞI BELİRTİLMİŞTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Ocak 2024 tarihinde müjdeyi vermiş, Beysu'nun üretim kapasitesinin artırılacağını söylemişti. O dönem için fabrikanın 180 milyon liraya mal olacağı belirtilmişti.

Yeni fabrikayla Konya’nın en önemli su markası olan Beysu’nun kapasitesi artırılacak. Fabrika, 32 bin metrekare arsa üzerinde 18 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Yeni fabrikayla birlikte Beysu'nun üretim kapasitesi 5 katına çıkacak. Beysu suları, Türkiye’nin en modern ve en hijyenik tesislerinde üretilmeye başlanacak.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri