Konya'da çok sayıda şubesi olan meşhur market kapandı!

Konya'nın alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olan ve yıllardır indirimleriyle adından söz ettiren market kapanma kararı aldı

Konya'nın alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olan ve yıllardır indirimleriyle adından söz ettiren Cangross AVM, beklenmedik bir kararla şubelerini kapatma kararı aldı. Pek çok Konyalı vatandaş tarafından sevilen marketin aldığı bu karar şaşkınlıkla karşılandı.

Cangross AVM yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kararın alınma sebepleri hakkında detaylı bilgi verilmedi ancak ekonomik zorluklar ve alışveriş alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu düşünülüyor. AVM'nin kapanacak olması, hem işletme sahiplerini hem de alışveriş meraklılarını derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Yıllardır Konya'nın alışveriş kültürüne yön veren Cangross AVM, sunduğu geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimleriyle her zaman rağbet görmüştü. Ancak son dönemde artan rekabet ve dijital alışverişin yükselişiyle birlikte fiziksel mağazaların zorlu bir dönemden geçtiği gözlemleniyordu.

AVM'nin kapanma kararıyla birlikte, birçok kişi işlerini kaybetme endişesi yaşıyor. Aynı zamanda, alışveriş alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte şehrin ticari dokusunda da belirgin değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Can Gros AVM kapanmayı sosyal medya üzerinden duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yıllardır İndirimleriyle Her Zaman Yanınızda Olan Cangross Avm Olarak Şirketimizin Aldığı Kararla Şubelerimizi Kapatma Kararı Almış Olduğumuzu Siz Değerli Müşterilerimize Duyurmak İstiyoruz Tüm Şubelerimizi Devretmiş Bulunmaktayız. Halkımızın Bilgisine Sunarız.”

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri