Konya'da bu yollara dikkat!

Konya'da 22 Kasım Salı sabah saatlerinden 23 Kasım Çarşamba sabahına kadar, 15 Temmuz Milli İrade ve Birlik Parkı ile Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı arasında trafik tek şerit verilecek. Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı ile Gülistan Köprülü Kavşağı arası ise tra

Konya'da 22 Kasım Salı sabah saatlerinden 23 Kasım Çarşamba sabahına kadar, 15 Temmuz Milli İrade ve Birlik Parkı ile Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı arasında trafik tek şerit verilecek. Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı ile Gülistan Köprülü Kavşağı arası ise trafiğe kapatılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt çalışması nedeniyle Ankara yolundan Konya istikametine geliş güzergahındaki bazı yollarda trafik tek şeritten sağlanacak.

Büyükşehirden yapılan açıklamada, 22 Kasım Salı sabah saatlerinden 23 Kasım Çarşamba sabahına kadar 15 Temmuz Milli İrade ve Birlik Parkı ile Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı arasında trafik tek şerit verilecek, Aksaray Yolu Köprülü Kavşağı ile Gülistan Köprülü Kavşağı arası trafiğe kapalı olacağı için sürücüler Sadık Ahmet Caddesi’ne yönlendirilecek.

Şehir merkezi ve diğer istikametlere devam edecek sürücülere, trafik işaret ve işaretleri ile yönlendirme yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri