Konya'da bu tarihte mont giyenler terleyecek

Konya'da havalar ısındı. Meteoroloji verilerine göre bu tarihte mont giyenler terleyecek.

Konya'da güncel hava tahmin raporu yayınlandı. Konya'da kar yağışı bekleyen vatandaşa kötü haber. Meteoroloji raporuna göre Konya'da hava sıcaklığı yükseliyor. Hafta boyunca Konya merkez ve ilçelerinde yağış beklenmiyor.

Konyalılar kar yağışı beklerken bahar havasını yaşayacak. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle çiftçiler ise tedirgin. Konya Ovası'nda kar yağışı bekleyen çiftçi kara kara düşünüyor. Beklenen yağışlar gelmezse hububat üretiminde büyük bir verim kaybı yaşanacak.

Kış ortasında tarla sulayan çiftçiler defalarca yağmur duasına çıktı. Konya'da birçok ilçede tarım kıraç arazilerde yapılıyor. Bu da yağışların önemini daha da artırıyor.  Konya'da yarın hava sıcaklığı 15 derecele kadar yükselecek. Önümüzdeki 5 gün boyunca ise hava sıcaklığı 14-15 derece seviyesinde seyredecek. Konya'da bu hafta mont giyenlerin terleyeceği hava yaşanacak. Sıcaklıkların bir süre daha bu seviyelerde seyretmesi bekleniyor. Ay sonunda ise Konya'da hava sıcaklığı düşüşe geçecek. Meteoroloji uzmanlarına göre yağış dalgası ocak ayının son haftası ve şubat ayının ilk haftası görülecek. 

Konya için 5 günlük hava raporu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri