Konya'da bu milletvekili istifa mı ediyor? Şehir çalkalanıyor

Konya son günlerde istifa haberleriyle çalkalanıyor. Bir istifa iddiası daha geldi. Bu kez belediye başkanı değil bir milletvekilinin istifa edeceği ortaya atıldı. Ünlü isim bu iddialara gazetemiz aracılığıyla yanıt verdi.

Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) istifalar sürerken, bir istifa iddiası da YRP Konya Milletvekili Ali Yüksel için geldi. Merhaba Gazetesi'ne konuşan Yüksel, “Biz, şerefli insanlarız. Hangi partiden seçilirsek, orada devam ederiz. Bu söylemleri nereden çıkarıyorlar bilmiyorum” dedi. Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçiminde Konya'da aldığı belediyeleri bir bir kaybediyor. Şu ana kadar YRP'den seçilip, istifa eden belediye sayısı iki oldu.

Önce Doğanhisar sonra da Yalıhüyük Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. İYİ Partili Ahırlı Belediyesi de istifasını kamuoyuna açıkladı. Konya'da siyasi partiler her gün bir istifa haberiyle çalkalanırken, YRP Konya Milletvekili Ali Yüksel'in de istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yüksel, Merhaba Gazetesi'ne konuşarak, iddialara son noktayı koydu.

“BİZ ŞEREFLİ İNSANLARIZ PARTİ DEĞİŞTİRMEYİZ”

İstifa iddiaları üzerine “Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş” diyerek, cevap veren YRP Konya Milletvekili Ali Yüksel, bu iddiaların kimler tarafından ortaya atıldığı ve hangi niyetle çıkarıldığını bilmediğini ifade etti. Yüksel, “Anlaşılan o ki birileri istifa etmemi istiyor” şeklinde konuştu. İddiaların aslının ve astarının olmadığının altını çizen Yüksel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz, şerefli insanlarız. Hangi partiden seçilmişsek, oradan devam ederiz. Bazı bahanelere sığınarak, parti değiştirmeyiz.”

“İSTİFA EDENLERLE UĞRAŞACAK VAKTİM YOK”

Konya'da YRP'den seçilip de istifa eden belediye başkanları hakkında sorulan soruyu da yanıtsız bırakmayan Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, ayrıca şunları kaydetti: “Olacak olur, ölecek ölür. Allah'ın dediği olur. İstifa edenlerin çeşitli hesapları olabilir. Onlarla uğraşacak vaktim yok. Ahlakım da buna müsait değil.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri