Konya'da bu maskeler ilk kez satışa çıktı

Türkiye'de de bu dizinin izleyeni çok oldu. Daha sonra bu dizinin içindeki bazı motifler, bir akıma dönüştü.

Güney Koreli bir drama dizisi olan Squid Game toplumun büyük kesimi tarafından büyük bir ilgi ve merakla izlendi. Türkiye'de de bu dizinin izleyeni çok oldu. Daha sonra bu dizinin içindeki bazı motifler, bir akıma dönüştü. Daha önce Konya'da Squid Game dizisi temalı kartlarla gençler bir etkinlik yapmış, bu etkinlik büyük bir beğeni toplamıştı.

Şimdi de Konya'da bazı çantacılarda ve oyuncakçılarda Squid Game maskesi satılmaya başladı. Tanesi 35 liradan satılan maskenin gençler tarafından ilgi görmesi de dikkatlerden kaçmadı. Esnaflar, maskeyi daha çekici hale getirmek için dükkânlarının camına ve en çok görülen noktalarına “ Squid Game başlasın” yazısı da astı.

DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞMA NE İDİ?

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite Komisyonu internet üzerinden yayınlanan Squid Game dizisi temalı kartlarla üniversiteli gençleri tanışmaya davet etmişti. Squid Game dizisinden hareketle hazırlanan kartların üzerinde AGD Konya Şube Üniversite Komisyonunun hazırladığı bağlantı linkini içeren kare kod yer almıştı.

Son dönemlerde gündemde olan dizideki kartların benzerlerini fakülte önlerinde ve kampüslerinde bulan öğrenciler ise kartlara ilgi göstermişti. Kare kod bağlantısının cep telefonlarına okutulmasının ardından açılan sayfada ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın gençliğe hitabesi üniversite öğrencilerinin karşısına çıkmıştı.

BEDRETTİN YALÇIN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri