Konya'da bu market 340 liraya 1 kilo et satacak! Kesimi kendileri yapıyor

Enflasyonun etkisiyle Türkiye'de vatandaşın alım gücü düştü. Son yıllarda market kampanyaları çok takip edilir oldu. Konya'da bir market 340 liraya 1 kilo et satmaya başladı. Kampanyalı fiyatı gören bu markete akın ediyor.

Türkiye'de gıda enflasyonu zirveyi gördü. Vatandaşın alım gücü bu yüzden düştü. Evini geçindirmeye çalışan milyonlarca insan çareyi tasarruf etmekte buluyor. Son zamanlarda marketlerin indirim kampanyaları bu yüzden yoğun ilgi görüyor.

Konya'da düzenli olarak indirim kampanyalarına imza atan bu market vatandaşın takdirini kazandı. Selçuklu Hocacihan Mahallesi Şeker Tekke Caddesi'nde hizmet veren marketin indirimleri ilgi çekiyor.

340 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA ET SATACAK

Kendi çiftliğinde yetiştirdiği hayvanların etini satan Dimaş Alışveriş Merkezi yeni bir kampanyaya imza attı. Et fiyatlarının yükseldiği şu günlerde indirim kararı aldıklarını dile getiren market yetkilileri hafta sonuna özel fiyatları duyurdu. Markette tüm kuzunun kilogram fiyatı sadece 340 lira olarak belirlendi. Dimaş, dana kıymanın kilo fiyatını 399,99 TL, dana etini 499,99 TL, köftenin kilosunu 449 TL, kuzu kıymayı da 379,99 TL'ye satacak.

ET KAMPANYASI 9-11 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK

Bugün başlayan indirim kampanyası 11 Ağustos Pazar günü mesai bitimine kadar devam edecek. Konyalılar et fiyatına yapılan bu indirime yoğun ilgi gösteriyor. Kentte ortalama dana kıyma fiyatları 500 lirayı aşmışken 399 liraya dana kıyma satan Dimaş Market müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri