Konya'da bu market 279 liraya 1 kilo sucuk satıyor! Helal kesim dana etinden imal ediyor

Türkiye'de son yıllarda fiyatı en çok artan ürünlerden birisi de sucuk. Bazı marketlerde kilosu 600-700 liraya satılan sucuk Konya'daki bu markette 279 liraya satılacak. Söz konusu sucuk yüzde helal kesim 100 dana etinden imal ediliyor.

Türkiye genelinde son yıllarda enflasyonun etkisiyle fiyatı en çok artan ürünler listesinde sucuk yer alıyor. Vatandaş fiyat politikasından dolayı sucuk satın alamıyor. Bazı marketlerde 1kilo sucuk fiyatı 600-700 liraya yükseldi.

1 KİLOGRAM SUCUK 279 LİRA

Durum böyle olunca vatandaş daha uygun fiyatlı satış yapan marketleri araştırıyor. Konya'da en ucuz marketlerinden birisi ucuz sucuk satışına başladı. Yapılan kampanyada 1 kilo sucuk sadece 279 liraya satılıyor. Yüzde 100 helal kesim dana etinden imal edilen sucuğun çok sevildiği belirtiliyor. Danamet markalı sucuğu Dimaş Market satıyor.

YÜZDE 100 HELAL KESİM DANA ETİNDEN SUCUK YAPIYORLAR

Hocacihan Mahallesi Şeker Tekke Caddesinde yer alan market son zamanlarda büyük indirim kampanyalarıyla vatandaşın gönlünü kazandı. Market yetkilisi, "Kendi çiftliğimizde hayvan yetiştirip kesimini yapıyoruz. Kasap reyonumuzda satılan ürünler yüzde 100 helal kesim. Vatandaş uygun fiyata sucuk yiyebilsin diye kilogram fiyatını 279 liraya düşürdük. Bu sucuğu yiyen bir daha alıyor. Biz uygun fiyata satmamıza rağmen para kazanıyoruz" ifadelerini kullandı. İndirimli sucuk satışı hafta boyunca devam edecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri