Konya'da bu market 1 lira 66 kuruşa yumurta satıyor! Stokta binlerce koli var

Konya'da 3 şubesiyle hizmet veren, şehrin yerel marketlerinden biri olan Söğütlü Gross'da Seltav 30'lu yumurta 49,95 liradan satılmaya başlandı. Yumurtanın tanesinin 1 lira 66 kuruşa gelmesi, Konyalılara cazip geldi.

Hayat pahalılığı, vatandaşın belini bükmeye, cebini zorlamaya devam ediyor. Konyalılar, temel tüketim ürünü ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıyor. Artık insanlar marketlerin indirim kampanyalarını takip ediyor. Hayvansal gıda ürünleri başta olmak üzere, diğer birçok ihtiyacını ucuza getirmek için vatandaşlar marketlerin sosyal medya hesaplarını ve paylaşımlarını yakından takip ediyor. Kampanya yapan marketlerin önünde ise sabahın erken saatlerinden itibaren büyük yoğunluk oluşuyor.

YEREL MARKETLER BU DÖNEMDE SIKLIKLA İNDİRİM YAPIYOR

Bu kapsamda Konya'daki özellikle yerel marketlerin büyük çoğunluğu, sıklıkla ürünlerde indirime gittiklerini duyuruyor. İndirimleri gören vatandaşlar, markete akın ediyor. Konya'da 3 şubesiyle hizmet veren, şehrin yerel marketlerinden biri olan Söğütlü Gross da proteini en yüksek olan gıdaların başında gelen ve uzmanlar tarafından çocukların ve yaşlıların günde en az 1 tane tüketmesini önerdiği yumurtaya dev bir indirim yaptığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

YUMURTANIN TANESİ 1 LİRA 66 KURUŞA GELİYOR

Söğütlü Gross isimli market, yumurta fiyatını 49,95 TL'ye düşürdü. Kampanya, 22 Temmuz'da başlatıldı. Yoğun ilgi gören indirim kampanyasının ise 26 Temmuz Cuma gününe kadar sürdürüleceği duyuruldu. Stokların sınırlı olduğu belirtilirken, Konyalılar bu kampanyaya tam not verdi. Seltav markalı yumurtanın S boy olduğu da özellikle vurgulandı. İndirimli yumurtanın tane fiyatı 1 lira 66 kuruşa denk geliyor. Konya'daki marketlerde şu an en ucuz 30'lu yumurta 60 liraya satılıyor. Boyutuna, kalitesine, markasına ve numarasına göre bu fiyatlar 85 liraya kadar yükseliyor. Şehirde bir dönem 30'lu yumurtanın fiyatı 119 lirayı bile görmüştü.

KARATAY'DA MAĞAZA YOK

İndirim kampanyasının ardından Konyalılar, Söğütlü Gross'un 3 mağazasının nerede olduğunu merak etti. Bu marketin Karatay'da hiç şubesi bulunmazken, 2 mağazasının Selçuklu'da, 1 mağazasının da Meram'da hizmet verdiği biliniyor.
Merkez: Meram Eski Yol Cd. No.143 ( Meram Sanayi ) Meram/KONYA
Kılınçarslan Şube : Rauf Denktaş Cd. No.32 ( Sille Battı Çıktı ) Selçuklu/KONYA
Yazır Şube : Yazır Mh. Şehit Ali Vasfi Güney Cd. No.28 ( Şelale Park Konutları )

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri