Konya'da bu mahallenin imar planı değiştirildi!

Türkiye genelinde belediyeler tarafından imar planı değişikliği kararları duyuruluyor. Son olarak Konya'da Karatay Belediyesi yeni aldığı kararı duyurdu.

Türkiye genelinde belediyeler tarafından imar planı değişikliği kararları alınıyor. Son zamanlarda Konya en çok imar planı değişikliği yapılan iller arasında yer alıyor. Karatay Belediyesi tarafından alınan yeni karar duyuruldu.

Bu kapsamda ilçe sınırları içerisinde yer alan Hacıyusufmescit (Fevziçakmak) Mahallesindeki bu parsellerde imar planı değiştirildi.

Karatay Belediyesi tarafından alınan karar şu şekilde duyuruldu:

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Hacıyusufmescit (Fevziçakmak) Mahallesi M29A11B2A – M29A06C3D imar paftalarına isabet eden, 19696 ada 1 nolu parsel ile 34342 ada 1 nolu parselin tamamını kapsayan alanda 822 nolu düzenleme sahası olarak seçilen bölgede, 3194 sayılı İmar Kanununun 18’inci maddesi gereğince arsa ve arazi düzenlemesi yapılmış olup, Encümenimizin 21/08/2024 tarih ve 2024/902 sayılı kararı ile onanmıştır. Parselasyon planı ile özet, ada, dağıtım ve tahsis cetvelleri Belediyemiz binasının Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde Keyfiyet ilan olunur.

Konya Haber Haberleri