Konya'da bu konuma ucuz tostçu açılıyor! 30 liraya tost ve içecek satacak

Ekrem Coşkun Tost konseptinin ikinci şubesi, 9 Eylül Pazartesi günü Meram Tıp Fakültesi Kobisan Evleri mevkiinde açılıyor. Ekrem Coşkun'da karışık tost ve içecek sadece 30 liraya satılıyor. İşletme önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

Ucuz ürün fiyatıyla Konya'da gündemi sarsan, 28 Ağustos tarihinde Maliye binası karşısında açılan Ekrem Coşkun Tost ile ilgili yeni bir karar daha alınmıştı. Firmanın yeni konsepti olan Ekrem Coşkun Tost markası için Franchise başvuruları alınmaya başlanacak, şubeler tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacaktı.

O projede sona gelindi ve tost işletmesinde ikinci şube önümüzdeki hafta başında açılacak. Ekrem Coşkun, 'Konyalılar pahalıya tost yemesin' diye 22 Ağustos'ta Yapıcı İş Merkezi Maliye karşısında ilk tost dükkânını açmıştı.

ÇOK YAKINDA TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE OLACAĞIZ MESAJI

İkinci şube ile ilgili Ekrem Coşkun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Coşkun, paylaşımında şunları belirtti: “Ekrem Coşkun Tost konseptimizin 2. Şubesini Meram Tıp Fakültesi Kobisan Evleri Mevkiinde önümüzdeki pazartesi günü açacağız. Tüm hemşerilerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Lezzetli nitelikli ve uygun fiyatlı ürünlerimizle çok yakında Türkiye'nin her yerinde olacağız.”

07.15-24.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERECEK

Kaşarlı tost+içecek: 20 TL
Kaşarlı-sebzeli tost+içecek: 25 TL
Sucuklu-kaşarlı tost+ içecek: 25 TL
Karışık tost+içecek: 30 TL
Karışık-sebzeli tost+içecek: 30 TL
Sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost+ içecek: 30 TL
Kaşarlı et döner tost+içecek: 50 TL
Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam yer alıyor. Tost ekmekleri ise özel ve tüm. Daha sonra dualar edildi ve kurdela kesildi. İşletmenin resmi açılışı yapıldı. Sabah itibarıyla da satışlar başladı. Ekrem Coşkun Tost, gün içinde sabah 07.15 ile 24.00 arasında açık olacak. Aynı fiyatlar ve işleyiş ikinci şubede de olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri