Konya'da bu kasap ucuz et satacak! Dana kıymanın kilosu 350 lira

Türkiye'de en çok zam gelen ürünlerin başında dana kıyma geliyor. Bazı kasaplarda kilogram fiyatı 500-600 lira olan dana kıymayı Konya'daki kasap 350 liraya satacak.

Türkiye'de son yıllarda en çok zam gelen ürünlerine başında dana kıyma, dana kuşbaşı, kuzu kuşbaşı ve sucuk geliyor. Bazı kasaplar dana kıymanın kilosunu 500-600 lira aralığında satıyor.

VATANDAŞ BOL BOL ET YESİN DİYE İNDİRİM YAPTI

Bazıları ise vatandaş bol bol et yiyebilsin diye indirim kampanyalarına imza atıyor. Son olarak Konya kent merkezinde hizmet veren bir marketin kasap reyonunda dev indirim kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda dana kıymanın kilogram fiyatı 350 liraya düşürüldü. Dana parça etin kilosu ise 500 liraya satılıyor. Köftenin kilogram fiyatı 449 lira. Söz konusu indirimli satışı Şeker Tekke Caddesinde faaliyet gösteren Dimaş Market'in kasap reyonu gerçekleştirdi.

'UCUZA SATIYORUZ AMA YİNE PARA KAZANIYORUZ'

Kendi besi çiftliklerinde üretim yaptıkları için eti ucuza sattıklarını dile getiren market yetkilisi, "Bizim tek derdimiz vatandaşa uygun fiyata kaliteli et yedirmek. Bu zor zamanlarda indirim kampanyalarımız devam edecek. Biz buna rağmen para kazanıyoruz" ifadelerini kullandı. Bahsi geçen bu indirimin hafta sonu boyunca devam edeceği açıklandı.

İndirimlerin tamamı şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri