Konya'da bu iki mekan etliekmek harcına sakatat karıştırmış!

Konya'da gıda güvenliği için denetimler hız kesmeden devam ediyor. Vatandaş hile yapan mekanların ismini merak ediyor. Son olarak Konya'da bu iki mekanın bıçakarası harcına sakatat karıştırdığı tespit edildi.

Türkiye genelinde gıda güvenliğini sağlamak için yapılan çalışmalara hız verildi. Bu kapsamda Konya'da denetimler devam ediyor. Gıdada taklit ve tağşiş yapan firmaların isimleri ifşa ediliyor. Konya'nın geleneksel lezzetlerinden etilekmek ve bıçakarasında hile yapan bir mekan tepki çekti.

Mevlana Meydanı'nın karşısında hizmet veren mekanın sattığı bıçakarasında sakatat tespit edildi. Bir Tat Konya Mutfağı isimli işletmede gerçekleştirilen denetimlerde sadece bıçakarasında değil kıymada da hile olduğu raporlandı. Dana kıyma da kanatlı etinin tespiti şok etti. Söz konusu işletmeden vatandaşın da çok şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Bıçakarası harcına sakatak karıştıran diğer mekanın ismi ise Kebapçım olarak duyuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan raporda şu detaylara yer verildi:

Şikayetvar isimli internet sitesinde birçok vatandaş mekanla ilgili fahiş fiyat paylaşımında bulundu. Ayrıca etliekmek ve bazı ürünlerde tuhaf bir kokunun olduğunu belirtenler dikkatlerden kaçmadı.

İşte o şikayetlerden bazıları:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri