Konya'da bu firma test sürüşü yapanlara hediye dağıtacak!

Konya'da bir otomobil bayisi yeni kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda test sürüşü yapanlara hediye dağıtılacak. İşte detaylar...

Yaz bitmiş olsa da Nissan’da indirimler hız kesmeden devam ediyor! 12 aya varan yüzde sıfır faiz kampanyalarına ek farklı modellerde birbirinden çeşitli indirimler sunan Nissan farkını Çelik’te yaşayanlar, birbirinden farklı jestlerle araç alırken kendini ve sevdiklerini de ödüllendiriyor.

Bu kapsamda yaptığı çeşitli etkinliklerle Nissan konforunu Konya’daki misafirleriyle buluşturan Nissan Çelik, bu kez de çocukları unutmadı. Okulların açılışından hemen sonra, 13 Eylül itibarıyla başlatılan ‘Okula merhaba hediyesi’ isimli etkinlikle, Nissan Çelik’e test sürüşüne gelen ailelere çocukları için kırtasiye hediyesi veriliyor.

BU DÖNEM HEDİYENİZ NİSSAN ÇELİK’TEN!

Etkinlikle ilgili konuşan Nissan Çelik Satış Müdürü Ali Atar, farklı etkinliklerde olduğu gibi yine gelen misafirlerine yönelik küçük ancak anlamı büyük hediyelerinin devam ettiğini açıkladı. Bu kapsamda çocuklu ailelere hitap eden geniş, rahat ve profesyonel bir sürüş deneyimi sağlayan Nissan modellerinden her segmente uygun araçlara kadar eşsiz Nissan sürüşünü deneyimlemek isteyen herkesi Nissan Çelik showroomuna beklediklerini ifade eden Atar, çocukları bekleyen sürpriz hediyeden de kısaca bahsetti: “Hafta sonu etkinliğimiz kapsamında test sürüşüne gelen ailelerin çocuklarına içeriğinde farklı malzemelerin olduğu bir eğitim kiti hediye ediyoruz. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı başladı. Nissan Çelik ailesi olarak çocuklarımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

SONBAHAR EYLÜL'DE, FIRSATLAR NİSSAN'DA BAŞLADI

Mevsimler değişse de birbirinden konforlu ve etkileyici tasarıma sahip Nissan’larda kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şu anda devam eden indirimlerden bahseden Atar, yeni Nissan Juke ve Qashqai Skypack paketindeki kampanyalardan bahsetti. Atar, “Yeni Nissan Juke modelimiz bireysel müşterilerimize özel 100 bin TL nakit alım indirimi ve 300 bin TL 12 Ay yüzde sıfır faizli kredi imkanıyla sizlerle! Yeni Qashqai Hafif-Hibrit yani Skypack paketimizde ise 200 bin TL nakit alım indirimi veya bireysel müşterilerimize özel 200 bin TL nakit alım indirimi ve 120 bin TL 12 Ay yüzde sıfır faizli kredi imkanıyla sunuldu.” diyerek kampanyaları aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri