Konya'da bu fırın ekmeği 4 liraya satacak! Dev indirim başladı

Ekmek fiyatlarına gelen zamlar tüm Türkiye'nin gündeminden hiç düşmüyor. Son olarak Konya merkezde 200 gram ekmeği zam geldi. 6 lira olan ekmeğin fiyatı son zamla 7 liraya yükseldi. Konya'da bir fırın ise ekmeği 4 liraya satacağını duyurdu.

Türkiye genelinde ekonomik koşullar gün geçtikçe zorlaşıyor. Vatandaş geçim derdine düştü. A'dan z'ye her ürüne defalarca zam gelmesi insanların moralini bozuyor. Marketteki gıda ürünlerinin fiyatı düzenli olarak zamlanıyor.

Bazı fırsatçılar maliyet artışı olmasa dahi ürünlerine zam yapıyor. Bu yüzden enflasyon oranı da ciddi anlamda yükseliyor. Konya'da ekmek fiyatları da sürekli gündeme geliyor. Kısa süre önce Konya kent merkezinde ekmeğe zam geldi.

Bu zamla birlikte 200 gram ekmeğin fiyatı 6 liradan 7 liraya yükseltildi. Bahsi geçen bu zamma vatandaşın tepkisi sert oldu. Bazı vatandaşlar, "Ekmek üretiminde maliyetler çok düşük, Fırıncı esnafı yüksek oranda kazanç sağlamak için ekmeğe zam yaptı" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Son olarak zamlara inat bir fırın ise ekmeğe indirim yapmaya karar verdi. Söz konusu indirim kapsamında 200 gram ekmek 4 liradan satışa sunuldu. Konya'nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Safir Ekmek Fırını indirim kampanyasını vatandaşa duyurdu.

Fırının yetkilileri tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

Bundan sonra ekmeği 4 liraya satacağız. Safir Ekmek Fırını olarak vatandaş gönül rahatlığı ile ekmeğini eski fiyattan alsın diye indirim yapma kararı aldık. Vatandaşın bütçesini düşündüğümüz için ekmeği 4 liraya satacağız.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri