Konya'da bu dükkanlar uygun fiyata kiraya verilecek! Tek şart 350 kişi çalıştırmak

Konya ve Türkiye genelinde kiralık gayrimenkul ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Konya'da uygun fiyata bir dükkanın kiraya verileceği öğrenildi. Bahsi geçen dükkanı kiralamak isteyenlerin 350 kişi çalıştırması gerekiyor.

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarına ait binlerce gayrimenkul var. Bu mülklerin bazıları satışa çıkarılıyor, bazıları ise kiraya veriliyor. İhale ile yapılan bu işlemlere bir yenisi daha eklendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 dükkan kiraya verilecek. Selçuklu ilçesi Büyükkayacık Mahallesinde yer alan gayrimenkullerin uygun fiyata kiraya verileceği öğrenildi. Toplam 713 metrekare alana sahip olan gayrimenkullerin 1 yıllık kirası 366 bin lira olarak belirlendi.

Yani aylık 30 bin liraya denk gelen bu miktar piyasa şartlarına göre uygun. İhale sonucunda en yüksek teklifi veren gayrimenkulleri kiralamaya hak kazanacak. Öte yandan ihaleye katılacak olanların 2024 yılı içinde yıllık ortalama 350 çalışan çalıştırdığına dair Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış belge vermeleri şartı aranıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri