Konya'da bu dernek 150 çocuğun okul ihtiyaçlarını karşıladı

Gönül Pınarı Derneği Başkanı Hüseyin Aladağ, “Dernek olarak çalışmalara başladığımız ilk günden itibaren gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi

Gönül Pınarı Derneği, genç ve vizyoner ekibi ile sivil toplum alanında yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. Dernek daha iyi hizmet sunmak adına Selçuklu’da Mehmet Akif Mahallesi Zembilli Caddesindeki yeni yerine taşındı.

Dernek kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Hüseyin Aladağ, “Daha önce çeşitli dernek kuruluşlarında çalışmalara katılmış gönüllü arkadaşlar ile birleşerek kurduğumuz dernek ile gidilmeyen yerlere gidip ihtiyaç sahipleri ile gönül köprüsü kurmayı hedefliyoruz” dedi.

Kurulduğu ilk günden bu yana mazlumlara yardım etmeye devam eden Gönül Pınarı Derneği’nin daha iyi hizmet sunmak, mazlumların yanında daha çok olmak adına Selçuklu’da yeni adresine taşındığını, İhtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Aladağ, “Dernek olarak çalışmalara başladığımız ilk günden itibaren gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Konya ilçelerinde tespitini yaptığımız ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yoğun caba sarf ediyoruz. Derneğimize gelen yardımları yerine ulaştırmak çalışmalarımız daha iyi koordine etmek için derneğimizi Selçuklu’da Mehmet Akif Mahallesi Zembilli Caddesinde yeni yerimize taşıdık. İnşallah hizmetlerimiz en iyi şekilde devam edecek inşallah” diye konuştu.

150 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİLER

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği ve ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Aladağ, “Okullar açılmaya başladı birçok yavrumuz eğitim öğretim hayatına başladı. Bizde Gönül Pınarı Derneği olarak tüm çalışmalarımızı ve araştırmalarımızı yaptık. Konya’nın ilçelerinde bulunan yaklaşsak 150 çocuğumuz okul ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Yardımlarımız hayırsever kardeşlerimizin destek ve katkılarıyla oluyor. Rabbim katkıda bulunan ve emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olsun, hayırlarını kabul etsin. Bu kardeşlerimizi sevindirmek hepimizin görevi ve işidir. Değerli kardeşlerimizin katkılarıyla İhtiyacı olan kardeşlerimize yardım ve destekte bulunmak istiyoruz. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun. Destekler oldukça yardım faaliyetlerimiz de artacaktır” ifadelerini kullandı.

YARDIM ULAŞTIRIRKEN ÇOK TİTİZ DAVRANIYORUZ

Dernek olarak önceliklerinin Konya’nın tüm ilçelerine gitmek ve gerçek muhtaçlara ulaşmak olduğunu dile getiren Gönül Pınarı Derneği Başkanı Hüseyin Aladağ, “Yardım ulaştıracağımız çocuklara ve ailelerine yardımların tam manasıyla yerine ulaştırmak adına ilk olarak ilçe ilçe sokak sokak gezerek ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz. Daha sonra mahalle muhtarımızla istişare ediliyoruz. Derneğimizin en önemli prensibi hayırseverlerimizin yardımlarının tam manası ile yerini ulaşması olarak her yıl düzenlediğimiz kırtasiye yardımından dolayı hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu hayırlı görevi zevk ve heyecanla yapıyoruz. Mutluyuz, hayırseverlerden Allah razı olsun" şeklinde konuştu. Kırtasiye yardımı alan çocuklar ise yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek hayırseverlere teşekkür ettiler.

HAMDİ BUĞUR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri