Konya'da belediye meşhur akaryakıt istasyonunu satacak! Fiyatı çok uygun

Konya ve Türkiye genelinde belediyelerin satışları zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Konya Meram Belediyesi Beyşehir yolunda yer alan akaryakıt istasyonunu satma kararı aldı. Söz konusu arsanın ve istasyonun konumu ve fiyatı herkesi şaşırttı.

Konya'da belediyeler çok sayıda gayrimenkul satışına imza atıyor. Bu satışlarda bazen şaşırtıcı detaylar yer alıyor. Son olarak Meram Belediyesi yine bir arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.

3 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenecek bu ihalede akaryakıt istasyonu ve arsası satılacak.

Bahsi geçen arsanın ve akaryakıt istasyonunun konumu ise herkesi şaşırttı. Konya Beyşehir yolunda yer alan bu istasyon yıllardır faaliyet gösteriyordu.

Güzergahta ve yakın bölgede başka istasyonun olmaması burayı cazip kılıyor. Konya Meram ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi’nde bulunan Meram Belediyesi’ne ait 372 ada, 165 parsel numaralı; 6.466,82m2’lik akaryakıt servis istasyonu arsası, 13 milyon 500 bin lira muhammen bedel ile ihaleye çıkarılacak.

İstekliler ihaleye katılırken 405.000 lira geçici teminat yatıracak. En yüksek teklifi verenler gayrimenkulü satın almaya hak kazanacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri