Konya'da belediye 65 milyon liralık satışa imza atacak! Gayrimenkullerin tam listesi yayınlandı

Konya merkez ve ilçelerinde belediyelerin gayrimenkul satıyı hız kazandı. Son olarak Cihanbeyli Belediyesi 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bu satışlardan belediyenin 65 milyon lira gelir elde etmesi bekleniyor.

Türkiye genelinde belediyeler projelerine finansman sağlamak, borçlarını ödemek ve hizmet kalitesini iyileştirmek maksadıyla bünyesinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkarıyor. Konya'da belediye 65 milyon liralık satışa imza atacak. Söz konusu satış kent merkezinde değil Cihanbeyli ilçesinde gerçekleştirilecek.

Cihanbeyli Belediyesi tarafından satışa sunulan 11 gayrimenkulün özellikleri belli oldu. Bunlardan 4 tanesi arsa, 7 tanesi ise dükkan. 20 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ihale sonucunda en yüksek teklifi verenler bu gayrimenkulleri satın alabilecek.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerden en uygun olanı Bahçelievler Mahallesinde yer alan 1754 metrekare arsa. Bu arsa için 3 milyon 70 bin lira muhammen bedel belirlendi. En pahalı olan gayrimenkul ise Yeşilöz Mahallesinde yer alan 4449 metrekare arsa. Bu arsa için belirlenen muhammen bedel 8 milyon 898 bin lira.

Cihanbeyli Belediyesi tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri