Konya'da belediye 5 liraya simit satışına başladı! Tramvayın içinde satılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kültür Park'ta eski tramvay içinde hizmet veren Büfem, büyük bir kampanyaya imza attı. Konya genelinde 11 liraya satılan simit, bu kafede 5 liradan satışa sunuldu.

Konya'da artan hayat pahalılığına karşı Konya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşın yanında olacak bir çalışmaya imza attı. Şehir merkezindeki Kültür Park'ta eski tramvay içinde hizmet veren, Büfem isimli nostaljik tramvay kafede bazı ürünlerin piyasaya göre çok daha ucuza satılacağı duyuruldu.

Konya'da 11 liraya satılan simidin, bu kafede 5 liraya satılacağının duyurulması Konyalılar tarafından büyük takdir gördü. Bunun yanı sıra ayran, çay ve pet şişe suda da büyük bir indirim yapıldı. Suyun, bir bardak çayın ve ayranın da 5 liraya satılacağı belirtildi.

İNSANLAR 10 LİRAYA KARNINI DOYURABİLECEK

Konya'da bir vatandaş simit yiyip, çay içtiğinde cebinden toplamda 10 lira para çıkacak. İnsanların 10 liraya karnını doyuracak olması, özellikle Konya Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşın cebini düşünerek, böyle bir çalışmaya imza atması Konyalılar tarafından sevinçle karşılandı. Şehre uzun süre hizmet verdikten sonra yerlerini yenilerine bırakan emektar tramvaylar, kültürel ve sosyal açıdan Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden değerlendirilmişti. Bu doğrultuda emektar tramvaylardan birisi de Kültür Park'ta "Nostaljik Tramvay Kafe" olarak yıllar önce hizmet vermeye başlamıştı. Bu kafe, daha çok gençler tarafından tercih edilirken, bu satış politikasından sonra 50 yaş üstü vatandaşların da kafeye gitmesi, ucuza karnını doyurması öngörülüyor.

“VATANDAŞIN YANINDA OLANDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Konyalılar, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu fiyat politikasını takdirle karşıladı. Vatandaşlar, “Bu dönemde vatandaşın yanında olan kim varsa, Allah onlardan razı olsun” duasında bulundu. Vatandaşlar, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin örnek bir çalışmaya imza attığını, merkez ilçe belediyelerine ait sosyal tesislerde de bu uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri