Konya'da bayramda sokağa çıkma yasağı var mı?

Konya'da bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında 'Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması' ve 'seyahat kısıtlaması' konularının görüşüleceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, bugün 8. kez video konferans yöntemiyle toplanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının ana gündem maddesi, yine koronavirüsle mücadele kapsamında alınacak tedbirler olacak.

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında görüşülecek maddelerden biri de Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması...

Kabine toplantısında Ramazan Bayramı için 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının gündemde olacağı belirtilirken, 23-24-25 ve 26 Mayıs tarihlerinin de netleştiği ifade edildi. Konya'nın sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği iller arasında olması, bayramda yasak var mı? sorularını akla getirmişti. 

SEYAHAT KISITLAMASI KALKACAK MI?

14 büyükşehir ve Zonguldak'ı kapsayan seyahat kısıtlamasının da kaldırılması için bir tarihin masada olduğu ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda bu tarihin de açıklanabileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri