Konya'da bankaya borcu olmayan belediye açıklandı

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, “Kadınhanı Belediyesi'nin hiçbir bankaya borcu bulunmuyor. Kendimiz üretiyoruz ve bu üretiminin karşılığını halkımızın takdirini alarak görüyoruz" dedi

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, projelerinin devam edeceğini belirtti. Kadınhanı’nda çalışmaları anlatan Badem, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını dile getirdi. Badem, Kadınhanı'nda yaşayan vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.
Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, kilitli parke taşı üretimi, tekstil gibi üretim yerlerini ilçeye kazandırdıklarını ve tarihi mekanların restorasyonlarını yaptıklarını belirterek, "Kadınhanı Belediyesi'nin hiçbir bankaya borcu bulunmuyor.

Kendimiz üretiyoruz ve bu üretiminin karşılığını halkımızın takdirini alarak görüyoruz. Tekstil, hayvan pazarı, kilitli taş parke üretimi, hayvancılık ve spor tesisleri gibi birçok yatırımı Kadınhanı Belediyesi'ne kazandırdık. Biz üretiyoruz. Küçük büyük demeden çivi çakıyoruz. Biz yatırımları borç yaparak değil, kendi alnımızın teriyle kazanarak yaptığımız tesisler bulunuyor. Kadınhanı Belediyesi, ilk gün ki gibi aşkla çalışıyor. 100 yılın eserini Kadınhanı’na kazandıracağız. İlçemizde mimari olarak Selçuklu Devleti'ni örnek alıyoruz" diye konuştu.

KADINHANI SANAYİ İLE CANLANACAK

Kadınhanı Belediyesi'nin birçok alanda çalışma yürüttüğünden bahseden Badem, sözlerine şöyle son verdi: "Kadınhanı üretim noktasında ve birçok alanda geliştiriyoruz. Konya sanayi şehri olmaya başladı. Yerel seçimlerden önce Kadınhanı ilçemize Organize Sanayi Bölgesi tabelasını dikeceğiz. Kadınhanı ilçemizi güzelleştirmek ve daha çok istihdam yaratmak için çabalıyoruz. Dışarıdan belediyemize bir şey almıyoruz. Kendimiz üretiyoruz. Bu gayretimiz halkımızın takdirini alıyor. Yeniden seçildikten sonra inşallah daha iyiye doğru ilerleyeceğiz."
ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri