Konya'da ‘askıda giysi’ uygulaması başladı

Konya ve Türkiye genelinde ekonomik koşullar zorlaştı. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi'nin yeni sosyal sorumluluk projesi takdir topladı. İhtiyaç sahibi öğrenciler için "Askıda giysi" uygulaması başlatıldı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Beyşehir'de yükseköğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Askıda giysi" uygulaması başlatıldı.

Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Abdullah Karaman, fakültede düzenlenen tanıtım programında, "Fırıncı bir babanın oğluyum. Babamı çok küçük yaşta kaybettim. Zor şartlar altında okumanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden bu projenin öneminin farkındayım ve emeği geçen tüm akademik ve idari personele teşekkürü bir borç bilirim." diye konuştu.

Karaman, özellikle kış döneminde olumsuz hava koşullarıyla birlikte giyim eşyası ihtiyacı artan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, öğretim elemanları ve idari personelin destekleriyle hayata geçirilen projede, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücret ödemeden kıyafet sahibi olmalarının sağlanacağını söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri