Konya'da 7 bin liraya tüm kuzu satışı başladı! Herkes dolabını etle dolduracak

Türkiye genelinde et fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmüyor. Son olarak Konya'daki market 7 bin liraya tüm kuzu satışını başlattı. Bu fiyat vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

Türkiye genelinde gıda enflasyonu durmak bilmiyor. Son yıllarda fiyatı en çok artan ürünlerin başında et geliyor. Dana kıyma, dana kuşbaşı, kuzu kıyma ve kuzu kuşbaşı fiyatları adeta uçtu. Örnek vermek gerekirse kıyma fiyatları 600-650 liraya kadar yükseldi. Bazı kasaplar ise yüksek fiyatlarla mücadele etmek için indirim kararı aldı.

Marketler de indirim kervanına katıldı. Konya'da kendi bünyesinde çiftliği olan Dimaş Market dev et indirimine devam ediyor. Son olarak tüm kuzu fiyatlarında indirim kararı alan market vatandaşın takdirini kazandı. Bu kapsamda tüm kuzunun kilogram fiyatı 340 liraya düşürüldü. Kuzular 20-25 kilo ağırlığında geliyor.

Yani 7-8 bin lira civarında tüm kuzu satın almak mümkün oluyor. Vatandaşa destek için piyasadan yüzde 30 daha uygun fiyata satış yapan bu markete vatandaş akın ediyor. Dimaş Market, Hocacihan Mahallesi Şeker Tekke Caddesinde faaliyet gösteriyor.

Bunun dışında indirim yapılan ürünler şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri