Konya’da 60 bin çocuk camileri şenlendirdi

“Güle Oynaya Camiye Gel” adı proje başladı. Proje kapsamında 2 aylık süre içerisinde 40 gün sabah namazına gidecek çocuklara bisiklet hediye edilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin milli ve manevi değerlere bağlılığın artırılması ile çocuklara güzel hasletler kazandırılması amacıyla 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik örnek gerçekleştirdiği “Güle Oynaya Camiye Gel” adı proje başladı. Proje kapsamında 2 aylık süre içerisinde 40 gün sabah namazına gidecek çocuklara bisiklet hediye edilecek. Projenin uygulanmaya başlaması ile Konya’da 3 bin 190 camide sabah namazında çocuklar velileri ile birlikte saf tuttu. Yapılan açıklamaya göre Konya Müftülüğü ile beraber yürütülen projeye 59 bin 997 çocuk katıldı.

Sabah namazında safları dolduran çocuklar güzel görüntüler oluşturdu. 30 Ağustos’ta tamamlanacak projeye 7-14 yaş arasında tüm Konyalı kız ve erkek çocukları katılabiliyor.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

DÜZELTME: Yapılan ilk açıklamada rakamın  69 bin 997 olduğu belirtilmişti. Daha sonra yapılan güncellemede doğru rakamın 59 bin 997 olduğu açıklandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri