Konya'da 54 yıldır Demirel Gevreği üretiyorlar! Kilosu 100 lira

Konya'nın köklü işletmelerinden biri olan Demirel Gevrek, 54 yıldır şehre hizmet veriyor. Demirel Gevrek'in sadece Konya'dan değil, birçok şehir ve ülkeden de müşterisi bulunuyor. Gevreğin kilogram fiyatı 100 TL'den satışa sunuluyor

Konya'da tarihi birçok işletme bulunuyor. 100 yıllık, 50 yıllık birçok işletme şehirde hizmet veriyor. Bu işletmelerin büyük çoğunluğu ise “Dededen Toruna” sloganıyla hizmetini sürdürüyor. Bu işletmelerden biri de 1969 yılından beri satış yapan Demirel Gevrekçisi oldu. Aziziye Mahallesi, Kadılar Sokak içinde mütevazı bir dükkan içinde yarım asrı aşkın süredir hizmet veren Demirel Gevrekçisi, Konyalıların uğrak mekanları arasında yer alıyor.

KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMİYORUZ

İşletmeleri hakkında Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Süleyman Demirel, Demirel Gevreği, 1969 yılında dedesinin kurduğunu hatırlattı. 54 yıldır bu işle uğraştıklarına dikkat çeken Demirel, “Üçüncü kuşak olarak bu işe ben devam ediyorum” dedi. Demirel gevreğini, diğer gevreklerden farklı kılan en önemli özelliğinin pişirme tekniği olduğunu söyleyen Süleyman Demirel, “Gevreklerimiz çok lezzetlidir. Kaliteden asla ödün vermiyoruz.

Yağlı ve yağsız olarak iki çeşit gevreğimiz var. Yağsızların da kendi içinde çeşitleri var. Kilosu 100 lira. Bizim için kaliteyi bozmamak önemli. Müşterilerimizin her biri bizim için çok kıymetli. Bizi tercih eden herkes, ikinci defa ürün aldığında aynı tadı bulmak istiyor. Biz de bu hususa, yani kurumsallığa çok dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

YURT İÇİNDEN VE YURT DIŞINDAN BİRÇOK MÜŞTERİMİZ VAR

“Konya'da bizden gevrek almayan, bu lezzeti tatmayan neredeyse yok” diyen Demirel Gevrek İşletme Sahibi Süleyman Demirel, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sadece Konya'dan değil, çevre illerden, farklı ülkelerden bile müşterilerimiz var. Konya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerden de birçok müşterimiz var. Konya'ya geldiklerinde Demirel Gevrek'e uğramayı, paket yaptırmayı ihmal etmiyorlar. Bütün herkesi Demirel Gevrek'e bekliyoruz.

İŞTE GEVREK FİYATLARI

Yağlı gevrek kilo: 100 TL
Ayçekirdekli gevrek kilo: 100 TL
Kenevirli gevrek kilo: 100 TL
Kandil simidi kilo: 120 TL
Kurabiye kilo: 120 TL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri