Konya'da 4.düz bisiklet yarışları başladı

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen Düz Bisiklet yarışlarının ilk etabı Büyük
Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen Düz
Bisiklet yarışlarının ilk etabı Büyüksinan Mahallesi Araplar Pazar yerinde 245 sporcunun katılımıyla stars aldı.
Yarışlara, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu ve çok sayıda sporcu katıldı. 5 kategoride düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara programa katılan protokol tarafından, her kategoriden ilk 3 sporcuya bisiklet, 4,5 ve 6, olanlara eşofman takımı, 7, 8 ve 9. olanlara da saat hediye edildi. Ayrıca Düz Bisiklet Yarışına katılan tüm sporculara futbol topu da verildi.
Bisiklet sporuna hizmet etmenin önemine değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeler ve Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle yeni açılan yollarda bisiklet sporunun daha da gelişmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması açısından üzerine düşeni yaptığını dile getirerek, yarışmalara katılan tüm sporseverlere başarılar diledi.
0-8, 9-12 ve 12 yaş üzeri 5 kategori üzerinden yapılan yarışların 4 hafta süreceğini ifade eden Hançerli, bu yarışların ilkinin Büyüksinan Mahallesi Araplar Pazar yerinde gerçekleştiğini, önümüzdeki haftalarda sırasıyla Karkent Pazar Yeri, Adalet Parkı ve Olimpiyat Parkı'nda yapılacağını belirtti. Başkan Hançerli yarışlara gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri