Konya'da 390 bin liraya sıfır araç satışı başladı

Konya'da bir otomobil markasının 390 bin liraya sıfır otomobil satması yoğun ilgiye neden oldu.

Türkiye genelinde sıfır ve ikinci el araç krizi devam ediyor. Bayilerde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız hale geldi. İkinci el otomobil piyasasında da fiyat belirsizliği sürüyor. Her hafta artan fiyatlar nedeniyle otomobil hayali kuran milyonlarca insan zor duruma girdi.

En kötü ikinci el otomobilin bile 200 bin liradan başladığı ülkede vatandaş nasıl daha iyi bir otomobil sahibi olurum diye düşünüyor. En ucuz sıfır otomobilin fiyatı ise son zamlarla 800 bin liraya kadar yükseldi.

Durum böyleyken Konya'da sıfır otomobilin 390 bin liraya satılacağı haberi geldi. Araç fiyatlar yükseldiği için ilgi görmeye başlayan elektrikli otomobil modellerine bir yenisi daha eklendi. Konya'da elektrikli bir otomobil 390 bin liradan satışa sunuldu.

Bahsi geçen otomobilin maksimum hızı ise 50 olarak belirtildi. Otomatik vites olan aracın bir şarjla menzili ise 130 kilometre olarak açıklandı. Aracın markası ise Regal.

Klimalı olan otomobilin boş ağırlığı 750 kilogram olarak kayıtlara geçti. Söz konusu otomobile sahip olmak isteyen onlarca kişi şimdiden satış noktasına akın etti.

Merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri