Konya’da 250 liraya ayakkabı satışı başladı! Vatandaş ucuz olduğu için akın ediyor

Konya’da 250 liraya ayakkabı satışı başladı! Vatandaş ucuz olduğu için akın ediyor

Konya’da Bizim Ayakkabı isimli bir işletme, ay sonu faaliyetine son vereceği için kampanya yaptığını duyurdu. Tüm ayakkabıların 250 liraya satılacağını duyan Konyalılar, kampanyanın yapıldığı işletmeye akın etti. Bu işletme ise gecenin geç vaktine kadar satış yapacağını duyurdu . Vatandaş temel ihtiyaçları arasında yer alan giysi ve ayakkabı için indirim kampanyalarını takip ediyor. Türkiye’de son dönemlerde en çok pahalanan ürün kalemi arasında giysi de yer alıyor. Konya’da en ucuz ayakkabı 1500 TL’den satılırken, marka ayakkabıların fiyatı 5000 TL’ye kadar çıkıyor. Konyalıların büyük kısmı ise eski giysilerini ve ayakkabılarını tamir ettirip giyiyor. Tasarrufun yolunu arayan Konyalılara bir indirim kampanyası duyuruldu. Bizim Ayakkabı isimli işletme, tüm ayakkabıları 250 liraya sattığını duyurdu. Kampanyayı duyan Konyalılar Bizim Ayakkabı işletmesine akın etti.


O MAĞAZADA MALİYETİNE SATIŞ BAŞLADI
Çumra’da uzun yıldan bu yana ayakkabı satan Bizim Ayakkabı İşletme Sahibi Avşar Akyol, indirim kampanyasını sosyal medya hesabından duyurdu. Akyol, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Şaka maka 18 yılımız Çumra’da geçti. Birçok insanla tuz ekmek olduk. Çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel dostluklar kurdum. ‘Enişte’ diye Çumra bizi bağrına bastı. Ben Çumra’dan razıyım. İnşallah Çumra da Çumralılar da bizden razı olmuştur. Ailemin ziraai faaliyetleri sebebi ile Haziran sonu Temmuz ortası gibi ailemle birlikte Çumra’dan ayrılacağım. Bu sebeple 30 yıllık meslek hayatımın 5.5-6 yılına tekabul eden Bizim Ayakkabı Perakende satış mağazamı kapatma kararı aldım. Maliyetine satışlarla siz kıymetli Çumralı kardeşlerime hizmet etmenin bahtiyarlığını son bir kez daha yaşamak istiyorum. Sizleri mağazamıza bekliyorum.”


AYNI AYAKKABI BAŞKA MAĞAZALARDA 1500 TL!
Maliyetine satış kampanyasını duyan Konyalılar, Bizim Ayakkabı mağazasına akın etti. 250 liranın para olmadığını söyleyen vatandaşlar, “Bu ayakkabıları gidip başka bir mağazadan almaya çalışsak en az 1000-1500 TL ödeyeceğiz. Bizim Ayakkabı 250 liraya satış yapıyor. Allah razı olsun. Bunu fırsat bildik ve ayakkabı almaya geldik. Hayat pahalı. Nerede indirim varsa artık takip ediyoruz. Masraflarımız arttı. Kampanyalarla hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz” dedi.
MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri