Konya'da 21 yaşındaki genç lokanta açtı! 60 liraya etliekmek satıyor

Konya'da ucuz etliekmek furyasına her gün yeni bir işletme katılıyor.

2 hafta önce Selçuklu Esenler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerine açılan Hayati Usta Etliekmek Salonunda tek etliekmek 60 liraya satılıyor. Özellikle cumartesi ve pazar günleri işletmede iğne atılsa yere düşmüyor. Konya'da bu yılın haziran ayında tek etliekmek 220 lira oldu. Konyalıların vazgeçilmez lezzeti olan etliekmeğe gelen bu zam vatandaşın tepkisine neden oldu. İnsanların ailesiyle birlikte dışarıda yemek yemesi artık hayal oldu. Ekrem Coşkun'un etliekmek sektörüne girmesi, ucuza etliekmek satışı yapmasıyla birlikte şehirde birçok esnaf da indirime gittiğini duyurdu. Mevlana civarında ve etrafındaki lokantalarda tek etliekmek 180 liradan yani tarifeden daha düşük bir fiyata satılsa da şehirde 60 liraya etliekmek satan esnaflar da bulunuyor.

60 LİRAYA ETLİEKMEK SATILAN İŞLETMENİN SAHİBİ 21 YAŞINDA

Konya'nın Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde 2 hafta önce “Hayati Usta Etliekmek” ismiyle açılan işletme bir kampanya yaptığını duyurdu. Gerek sosyal medya hesaplarında gerekse de açık hava panolarında bu işletmenin kampanyalı reklam çalışması yer aldı. Bu işletmede tek etliekmek 60 liraya satılıyor. Piyasaya göre 3'te biri oranında ucuza satış yapan işletmenin sahibi de 21 yaşındaki Hayati Ersoy.

60 LİRAYA SATIYORUZ PARA DA KAZANIYORUZ

Hayati Usta Etliekmek İşletme Sahibi Hayati Ersoy, Merhaba Gazetesi'ne konuştu. Ersoy, işletmelerini 2 hafta önce açtıklarını söyledi. Bu fiyatın sadece açılışa özel olmayacağını, dayandıkları kadar bu fiyattan satış yapacaklarını dile getiren Ersoy, ucuz fiyata satmalarına rağmen para kazandıklarını ifade etti. Müşterilerinin memnun olduğunu, kendilerine yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen Ersoy, “60 liraya tek etliekmek satıyoruz. Bu fiyata kurtarıyoruz. Ürünlerimizde hile yok. Lezzetimizde sıkıntı yok. Bizi tercih eden müşterilerimiz çok memnun ayrılıyor. Özellikle hafta sonları işletmemizde müthiş bir yoğunluk oluşuyor” şeklinde konuştu.

KONYA'DA MEVCUT TARİFE İSE ŞÖYLE:

Konya'da etliekmeğe en son haziran ayının ikinci haftasında zam geldi. O günden bu yana şehirdeki lokantalarda fiyatlar şöyle;

Etliekmek hamuru: 15 TL

Etliekmek: 220 TL

Peynirli fırın böreği: 220 TL

Bıçakarası: 260 TL

Lahmacun: 120 TL

Klasik yağ somunu: 200 TL

Sebzeli yağ somunu: 220 TL

Pastırmalı yağ somunu: 260 TL

Kavurmalı yağ somunu: 250 TL

Sucuklu yağ somunu: 250 TL

Atom yağ somunu: 280 TL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri