Konya'da 20 bin lira maaşla iş var! Sadece bunu yapmanız yeterli

Türkiye genelinde daha iyi bir işte çalışmak isteyen milyonlarca insan var. Son olarak Konya'da bir iş ilanında 20 bin lira maaşla işçi aranması dikkatlerden kaçmadı.

Ülke genelinde büyük bir kesim asgari ücret ile çalışıyor. Asgari ücretin 11 bin 402 lira olduğu Türkiye'de geçinmek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ekonomik koşulların zorlaşmasıyla vatandaş ek iş arayışına girdi. Daha iyi bir maaşla iş bulanlar işini değiştiriyor.

YAŞAM MALİYETİ EN AZ 20 BİN LİRA

En düşük kiranın fiyatı 10 bin lirayı geçtiği için asgari yaşam maliyeti bir aile için en az 20 bin lirayı buluyor. Sanayi şehri Konya'daki fabrikalarda maaşlar ise 13-18 bin lira aralığında değişkenlik gösteriyor. Konya'da son olarak bir iş ilanı binlerce kişinin dikkatini çekti. Sosyal medyada yayınlanan iş ilanında 20 bin lira maaş en önemli detay olarak yer aldı.

BU İŞİ YAPANA 20 BİN LİRA MAAŞ VERİYORLAR

Konya'nın Sarayönü ilçesindeki iş ilanında iş tanımı olarak ise tarla sulamak yer aldı. Tarla sulayacak çalışma arkadaşlarının arandığı belirtildi.

Söz konusu iş için ise 20 bin lira maaş verileceği söylendi. Sadece tarla sulayacak bir çalışana ayda 20 bin lira maaş verilecek olması herkesi şaşırttı.

İlk başta 20 bin lira maaşı cazip gören vatandaşlar, tarla sulama işi zor olduğundan bu işin çok da cazip olmadığını düşünüyor.

İşte o ilan:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri